AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kolay ve zevkli hale geleceğine, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Evinizde bazı değişiklikler yapabilir veya kendinize özel bir yer yapabilirsiniz.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği yemek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza yorulur.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, alım gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin yemek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir