AnaSayfa / Genel / Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, üzgün ve karamsar olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, bazen umutlarını yitireceğine delalet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği yemek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına inanılır.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir