AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin çekirdeği görmek

Kahve falında zeytin çekirdeği görmek

Kahve falında zeytin çekirdeği görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, malını ve canını riske edeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin yemek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında zeytin çekirdeği yuttuğunu görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin çekirdeği görmek gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, işlerin kara geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek sevgi dolu haberler alınacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir