AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, gönlündeki gibi sevileceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Kahve falında yeşil zeytin çekirdeği görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına delalet eder.

Kahve falında siyah zeytin çekirdeği görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında zeytin çekirdeği ekmek onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin çekirdeği kırmak mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin çekirdeği dikmek istemediği halde borçlanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin yemek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin ve zeytin çekirdeği görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Kahve falında çekirdeksiz zeytin görmek işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir