AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözleri parlayan kedi görmek

Kahve falında gözleri parlayan kedi görmek

Kahve falında gözleri parlayan kedi görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işinin ehli durumuna geleceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine işarettir.

Kahve falında gözleri parlayan kedi gördüyseniz:

  • Geleneksel bir girişiminizin veya bazı muhafazakar hareketlerinizin olumlu yansımaları olabilir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek böylece hayatından memnun olacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözü çıkmış kedi görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, son model arabaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında üç gözlü kedi görmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dört gözlü kedi görmek işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet eder.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir gözü kör kedi görmek büyük tartışmalara gireceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir