AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yelek almak

Kahve falında siyah yelek almak

Kahve falında siyah yelek almak kısmetin ve şansın açılacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aşının da çoğalacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, çabalarının boşa çıkacağına, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yelek almak gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Kahve falında siyah yelek görmek hayır vereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında siyah yelek almak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı yelek giymek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında yün yelek örmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet eder.

Kahve falında yelek hediye almak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye yelek giydirmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına alamet eder.

Kahve falında mavi yelek görmek aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına yorulur.

Kahve falında yelek sökmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir