AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yelek görmek

Kahve falında mavi yelek görmek

Kahve falında mavi yelek görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, bol nimete kavuşacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalet eder.

Kahve falında mavi yelek gördüyseniz:

  • İlişkilerin devam edebilmesi, uzlaşma yönünde göstereceğiniz çabaya bağlı olabilir.

Kahve falında mavi bebek yeleği görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında mavi yelek giymek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine inanılır.

Kahve falında mavi yelek görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor yelek görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına işarettir.

Kahve falında örgü yelek görmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında polis yeleği giymek insanlara öncülük edeceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına delalet eder.

Kahve falında örgü yelek örmek uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılarının katlanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah yelek almak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir