AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah fare yakalamak

Kahve falında siyah fare yakalamak

Kahve falında siyah fare yakalamak hayırlı haberler getireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah fare yakalamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili bir yenilik ilgi çekici olabilir.

Kahve falında siyah fare yakalamak büyük atılımlar yapılacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi yakalamak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elle fare yakalamak çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında fare öldürmek yakalamak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının fare yakaladığını görmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin fare yakaladığını görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz fare yakalamak fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında küçük fare yakalamak yaşam standartlarının artacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir