AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah torba görmek

Kahve falında siyah torba görmek

Kahve falında siyah torba görmek kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah torba gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinde veya kaplumbağa hızıyla ilerleyen işlerde daralmaya gidilmesi gerekiyor.

Kahve falında siyah torba görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöp torbası görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında naylon torba görmek çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında torba taşımak yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında çimento torbası görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kişinin her türlü zenginliğine delalettir.

Kahve falında pirinç torbası görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kömür torbası görmek hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında torbayla altın görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir