AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöp torbası görmek

Kahve falında çöp torbası görmek

Kahve falında çöp torbası görmek aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, fal sahibinin yalnızlaşacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında çöp torbası gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında çöp torbası görmek hile ile mal elde etmeye, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine inanılır.

Kahve falında şeker torbası görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine alamet eder.

Kahve falında torba dolusu ekmek görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında torbayla buğday görmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar torbası görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında torbada ceviz görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir torba kömür görmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalettir.

Kahve falında torba dolusu balık görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir