AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah top küpe görmek

Kahve falında siyah top küpe görmek

Kahve falında siyah top küpe görmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hayatının karışacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında siyah top küpe gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizin istediğiniz ya da planladığınız bazı şeylere karşı çıkabilirler.

Kahve falında siyah top küpe görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Kahve falında altın top küpe görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine delalettir.

Kahve falında top küpe görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz top görmek huzurlu bir yaşam sürüleceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında siyah top görmek ipliklerini pazara çıkaracağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah küpe görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah inci küpe takmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir