AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah küpe görmek

Kahve falında siyah küpe görmek

Kahve falında siyah küpe görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah küpe gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Kahve falında siyah top küpe görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, büyük borçlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında siyah inci küpe görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında siyah halka küpe görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah küpe görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulur.

Kahve falında siyah inci küpe takmak pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah küpe almak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah taşlı küpe görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli küpe görmek zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir