AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah top görmek

Kahve falında siyah top görmek

Kahve falında siyah top görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, mutlu olunacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan fal sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hasret ve özlem gidereceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah top gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin ya da kurulacak olanların hedeflerinize faydası olabilir.

Kahve falında siyah beyaz top görmek hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Kahve falında siyah top görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah top küpe görmek işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toplanmış ev görmek lüksünün artacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Kahve falında erik toplarken görmek kazanç kapılarının kapanacağına, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu top görmek kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillikte top oynamak maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topla paslaşmak hayal kırıklığına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir