AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz top görmek

Kahve falında siyah beyaz top görmek

Kahve falında siyah beyaz top görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, talihin yüze güleceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah beyaz top gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla tartışmaktan kaçının.

Kahve falında siyah beyaz top görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına işarettir.

Kahve falında siyah top görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında siyah top küpe görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz top görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz top lahana görmek onların mutluluğu için kendisini adayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz top kumaş görmek toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, üzüntü yaşamaya rivayet eder.

Kahve falında siyah beyaz şal görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, doktordan doktora koşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz at görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir