AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah tel görmek

Kahve falında siyah tel görmek

Kahve falında siyah tel görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet etmektedir.

Kahve falında siyah tel gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında siyah tel toka görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah saç teli görmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah tel görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında telli babaya gitmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, güveninin artacağına işarettir.

Kahve falında saz teli görmek huzurunun kaçacağına, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan saç teli çıkarmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında diş teli taktığını görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, işlerinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişlere tel taktırmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir