AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişlere tel taktırmak

Kahve falında dişlere tel taktırmak

Kahve falında dişlere tel taktırmak neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına yorulur.

Kahve falında dişlere tel taktırmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Kahve falında dişlerine tel taktırmak işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişe tel taktırmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında diş teli taktığını görmek maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında diş teli taktırmak bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında dişlere tel taktırmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişine tel taktırmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teli taktırmak sorunlu bir dönemin başlayacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına tabir olunur.

Kahve falında tel taktırmak iyi halini yitireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir