AnaSayfa / Genel / Kahve falında saz teli görmek

Kahve falında saz teli görmek

Kahve falında saz teli görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında saz teli gördüyseniz:

  • Birlikte yaşadığınız bir kişiyle yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz problemler huzurunuzu kaçırabilir.

Kahve falında saz teli görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saz teli koparmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında saz çalmak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saz çalan birini görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında saz kursuna gitmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Kahve falında sazlık görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saz hediye almak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir