AnaSayfa / Genel / Kahve falında telli babaya gitmek

Kahve falında telli babaya gitmek

Kahve falında telli babaya gitmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine delalet eder.

Kahve falında telli babaya gitmek gördüyseniz:

  • Belli işleri özel bir yolla ele almak konusunda istekli olabilirsiniz.

Kahve falında telli babaya gitmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalettir.

Kahve falında telli babayı görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında telli baba türbesi görmek zorlukların yakın zamanda biteceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine delalet etmektedir.

Kahve falında telli baba türbesini görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına yorulur.

Kahve falında babasıyla hacca gitmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında babayla hacca gitmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında anne ve babayla hacca gitmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında babayla işe gitmek malının ve kazancının tam olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir