AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişmanlamış olmak

Kahve falında şişmanlamış olmak

Kahve falında şişmanlamış olmak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine inanılır.

Kahve falında şişmanlamış olmak gördüyseniz:

  • Aniden saygınlığınızda artış olabilir.

Kahve falında şişmanlayan birini görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi şişman görmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında şişman birini dövmek maddi zarara uğrayacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şişman insanlar görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında şişmanken zayıflamak çok zor zamanlar geçireceğine, modern insanlarla tanışılacağına işarettir.

Kahve falında şişman bebek sevmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında şişman köpek görmek yüzünün kızaracağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında şişman sevgili görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir