AnaSayfa / Genel / Kahve falında sis bombası görmek

Kahve falında sis bombası görmek

Kahve falında sis bombası görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, ekmeğinin azalmayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında sis bombası gördüyseniz:

  • Her konuda düşünerek karar verin.

Kahve falında sis bombası görmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlerin bombalandığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şehrin bombalandığını görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına işarettir.

Kahve falında bombalardan kaçmak kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gaz bombası görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bombadan kaçmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla bombalanmak büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında el bombası attığını görmek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir