AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sincap görmek

Kahve falında siyah sincap görmek

Kahve falında siyah sincap görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, başarılarının kalıcı olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah sincap gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz daha olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında siyah sincap görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sincaptan kaçmak işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sincap kovalamak zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Kahve falında büyük sincap görmek ev taşımaya, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında küçük sincap görmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sincap ve fare görmek güzelleşeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında sincap ısırdığını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü sincap görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir