AnaSayfa / Genel / Kahve falında sincap ısırdığını görmek

Kahve falında sincap ısırdığını görmek

Kahve falında sincap ısırdığını görmek geçiminin kolaylaşacağına, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, hayatının başarılarla dolacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sincap ısırdığını gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında sincap ısırdığını görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş sincap görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde sincap görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sincapla konuşmak arabuluculuk yapılacağına, malının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük sincap görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında sincap yakalamak itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ölü sincap görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sincap beslemek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir