AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü sincap görmek

Kahve falında ölü sincap görmek

Kahve falında ölü sincap görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü sincap gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmenin size bir yararı yoksa, ortamı germemek için kabul etmek daha doğru olabilir.

Kahve falında ölü sincap görmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sincap ölüsü görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sincapla konuşmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında küçük sincap görmek doyasıya hasret gidereceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sincap ısırdığını görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sincap görmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş sincap görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına delalet eder.

Kahve falında büyük sincap görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir