AnaSayfa / Genel / Kahve falında sincap kovalamak

Kahve falında sincap kovalamak

Kahve falında sincap kovalamak iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında sincap kovalamak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında sincap kovalamak maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz sincap görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş sincap görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında büyük sincap görmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru sincap görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölü sincap görmek çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sincap sevmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında uçan sincap görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir