AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük sincap görmek

Kahve falında büyük sincap görmek

Kahve falında büyük sincap görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına işarettir.

Kahve falında büyük sincap gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütme, anlamsız hayallerin peşinde koşma veya bir rekabet ortamını iyice germe eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında büyük sincap görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan sincap görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine alamet eder.

Kahve falında sincaptan kaçmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, kızına daima sahip çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölü sincap görmek aksiliklerin yaşanacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sincap ısırdığını görmek evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş sincap görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına delalettir.

Kahve falında sincap beslemek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında yavru sincap görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir