AnaSayfa / Genel / Kahve falında sincap ve fare görmek

Kahve falında sincap ve fare görmek

Kahve falında sincap ve fare görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında sincap ve fare gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Kahve falında fare ve sincap görmek üzücü olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sincap ve fare görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sincap kovalamak pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz sincap görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına alamet eder.

Kahve falında küçük sincap görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulur.

Kahve falında sincap yavrusu görmek sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, kazancının da aynı oranda artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sincap beslemek gözünü en yukarılara dikeceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında sincap ölüsü görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir