AnaSayfa / Genel / Kahve falında sincaptan kaçmak

Kahve falında sincaptan kaçmak

Kahve falında sincaptan kaçmak ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sincaptan kaçmak gördüyseniz:

  • Esnekliği elden bırakmamalısınız.

Kahve falında sincaptan kaçmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sincap yakalamak sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında ağaçta sincap görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine tabir olunur.

Kahve falında sincap ölüsü görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında sincap sevmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında küçük sincap görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına yorulur.

Kahve falında ölü sincap görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan sincap görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir