AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah sel görmek

Kahve falında siyah sel görmek

Kahve falında siyah sel görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine yorulur.

Kahve falında siyah sel gördüyseniz:

  • Yanlış yapmamak, yanlış anlaşılmamak ya da anlaşmazlık yaşamamak için daha ılımlı olmakta fayda var.

Kahve falında siyah sel görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında çamur sel görmek kendisi için mal mülk alacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selden kaçtığını görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yeni işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sel içinde yürümek ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında selden insan kurtarmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında deprem sel görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selin altında kalmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında deprem ve sel görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir