AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur sel görmek

Kahve falında çamur sel görmek

Kahve falında çamur sel görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, kazancının her geçen gün artacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Kahve falında çamur sel gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda zirveye oturmak, tanınır veya bilinir olmak isteğiniz artıyor.

Kahve falında çamur ve sel görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamur seli görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işarettir.

Kahve falında sel ve çamur görmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, kazancının günbegün artacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu sel görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur sel görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine delalet eder.

Kahve falında çamurdan sel görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında sel basması görmek namının yürüyeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında sel olduğunu görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir