AnaSayfa / Genel / Kahve falında selden kaçtığını görmek

Kahve falında selden kaçtığını görmek

Kahve falında selden kaçtığını görmek hem verimi yükselteceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında selden kaçtığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Kahve falında selden kaçtığını görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında sel bastığını görmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, elinin sıkışacağına inanılır.

Kahve falında sel fırtına görmek oldukça büyük başarılara, evine haciz geleceğine işarettir.

Kahve falında mavi sel görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında sel gibi yağmur görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sel basmasını görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel suyundan geçmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir