AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara saplanmak

Kahve falında kara saplanmak

Kahve falında kara saplanmak işlerinin kapanacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok büyük destek vereceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kara saplanmak gördüyseniz:

  • İş birlikleriniz, ilişkileriniz, iş bağlantılarınız, planlarınız, görevleriniz veya projelerinizle ilgili yeni bilgiler açığa çıkabilir veya gelen yeni haberlerle yüzleşmeniz gerekebilir.

Kahve falında kara saplandığını görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kara saplanmak herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek işinde terfi alacağına, refah düzeyinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözlük sapı görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, şansının her zaman yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında tahta saplı bıçak görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına rivayet eder.

Kahve falında güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keser sapı görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir