AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı sapka giymek

Kahve falında kırmızı sapka giymek

Kahve falında kırmızı sapka giymek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı sapka giymek gördüyseniz:

  • Sizi arayan birisi ile kontak kuramazsanız sonradan oldukça üzülebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı sapka giymek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı saplı bıçak görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında siyah sapka giymek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ok saplandığını görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, itibar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekin sapı görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kazançların artacağına yorulur.

Kahve falında gözlük sapı görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sap yakmak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sapı kırık bıçak görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir