AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şal takmak

Kahve falında yeşil şal takmak

Kahve falında yeşil şal takmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, başarının düşeceğine, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil şal takmak gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size birçok konuda iyimserlik, aktivite verip, neşe getiriyorlar.

Kahve falında yeşil şal takmak moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, devlete hizmet etmeye işaret eder.

Kahve falında başına siyah şal takmak sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başa şal takmak sıkıntının günden güne artacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi şal takmak hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı şal takmak yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında siyah şal takmak rızkın genişleyeceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şal takmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, neşesini kaçıracağına delalettir.

Kahve falında boynuna şal takmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir