AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkli ayakkabı görmek

Kahve falında siyah renkli ayakkabı görmek

Kahve falında siyah renkli ayakkabı görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Kahve falında siyah renkli ayakkabı gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Kahve falında siyah renk ayakkabı görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah renkli ayakkabı görmek rızkın artacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe renkli ayakkabı görmek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında mor renk ayakkabı giymek bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında pembe renk ayakkabı görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli ayakkabı görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, şeref ve rütbeye rivayet etmektedir.

Kahve falında iki renkli ayakkabı görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında krem renk ayakkabı görmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir