AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah eşek görmek

Kahve falında siyah eşek görmek

Kahve falında siyah eşek görmek gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, cebinin para göreceğine, saygınlığının artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah eşek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden erişilmesi zor taleplerde bulunuyor olabilirsiniz.

Kahve falında siyah eşek arısı görmek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Kahve falında siyah eşek görmek kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz eşek görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Kahve falında siyah eşeğe binmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at eşek katır görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanı eşek görmek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşek arısından kaçtığını görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işarettir.

Kahve falında karanlıkta eşek görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir