AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah mendil görmek

Kahve falında siyah mendil görmek

Kahve falında siyah mendil görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, kısmetlerinin artacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, en yukarılara çıkacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah mendil gördüyseniz:

  • Yalnızsanız kalıcı ilişkiler gerçekleştirebilirsiniz.

Kahve falında siyah mendil görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz mendil görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mendil satmak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına işarettir.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek başarılarının daim olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak mendil görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet eder.

Kahve falında selpak mendil vermek sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor mendil görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, arkadaştan görülecek faydaya rivayet etmektedir.

Kahve falında söz mendili görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir