AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor mendil görmek

Kahve falında mor mendil görmek

Kahve falında mor mendil görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, borçlanacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor mendil gördüyseniz:

  • Sıralı şekilde düzenli ilerleyen bir iş, proje veya plan maddi durumunuz veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde büyümeniz açısından da mükemmel olabilir.

Kahve falında mor mendil görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında pullu mendil görmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet eder.

Kahve falında kokulu mendil görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına inanılır.

Kahve falında mendil içinde para görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine mendil vermek büyük başarılar kazanılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında söz mendili almak daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, kendisini ailesine vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz mendil vermek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, iyiliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mendile burnunu silmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir