AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru çay istemek

Kahve falında kuru çay istemek

Kahve falında kuru çay istemek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, çektiği yokluğun unutulacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru çay istemek gördüyseniz:

  • Kolayca halledilemeyen bazı konuların ya da kendiliğinden gelmeyen tekliflerin, bireysel girişimleriniz sonucu elde edilmesi gerekebilir.

Kahve falında kuru çay istemek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru çay dökmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuru siyah çay görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında siyah kuru çay görmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuru çay dağıtmak uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birine kuru çay vermek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında kuru çay yemek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kuru çay satın almak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir