AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah manto görmek

Kahve falında siyah manto görmek

Kahve falında siyah manto görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında siyah manto gördüyseniz:

  • Belirsizlikler veya güven sorunları bazı kişilerden uzaklaşmanıza veya aranıza mesafe koymanıza neden oluyor.

Kahve falında siyah manto görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına yorulur.

Kahve falında siyah manto giydiğini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kürk manto giymek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, destek için ailesiyle de konuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz manto görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi manto görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor manto görmek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının mantosunu giymek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, yardımının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kışlık manto görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir