AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpek kesmek

Kahve falında köpek kesmek

Kahve falında köpek kesmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, kazancın katlanacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, ortaklıkların bozulacağına, canlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpek kesmek gördüyseniz:

  • Ani harcamalar artıyor veya mevcut maddi gelişmeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında köpeğin kulağını kesmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpek balığı kesmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında köpek boğazı kesmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin dilini kesmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına işarettir.

Kahve falında köpek kulağı kesmek ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında köpek yavrusu kesmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin bacağını kesmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah köpek kesmek takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, çok sevileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir