AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kısa elbise giymek

Kahve falında siyah kısa elbise giymek

Kahve falında siyah kısa elbise giymek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorumluluklarını üstlenmeniz veya görevlerini yüklenmeniz için ortada hiçbir sebep görünmüyor.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek işlerinin yolundan çıkacağına, işinde de hep başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek kazancının ve zenginliğinin artacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa elbise giymek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, ekonomik durumunun düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir