AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kollu elbise giymek

Kahve falında kısa kollu elbise giymek

Kahve falında kısa kollu elbise giymek falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına delalettir.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek gördüyseniz:

  • Yer yer kapıldığınız şüphelerin size zarar verebileceğini asla aklınızdan çıkarmayın.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına alamet eder.

Kahve falında kısa kol giymek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kısa kollu gömlek giymek sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa elbise giymek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir