AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa beyaz elbise giymek

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, hem rahat bir hayata kavuşacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı yakınlarınız ya da akrabalarınız kendi kendileriyle çelişebilirler veya karşıt görüşleriyle huzurunuzu kaçırabilirler.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek aile bireylerinin arasının açılacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına işarettir.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine delalettir.

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında kısa elbise giymek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir