AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa elbise giymek

Kahve falında kısa elbise giymek

Kahve falında kısa elbise giymek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa elbise giymek gördüyseniz:

  • Size karşı saldırılar olması mümkündür.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, karşılıksız bırakmayacağına işaret eder.

Kahve falında kısa elbise giymek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, işlerinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek çok büyük mutluluk yaşayacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir