AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa yeşil elbise giymek

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hastalıklarının biteceğine, kendi patronu olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Ortak girişimleriniz yeni maddi kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa elbise giymek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek rütbesinin artacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir