AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına alamet eder.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek onlar adına aç insanları doyuracağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, verdiği emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa elbise giymek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek zaman bulmakta zorlanacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir