AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa siyah elbise giymek

Kahve falında kısa siyah elbise giymek

Kahve falında kısa siyah elbise giymek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek gördüyseniz:

  • Aldatıcı veya yanıltıcı olay, haber veya kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında siyah kısa elbise giymek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kısa siyah elbise giymek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında kısa beyaz elbise giymek böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kısa kollu elbise giymek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kısa elbise giymek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret eder.

Kahve falında kısa yeşil elbise giymek yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kısa elbise giymek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalettir.

Kahve falında kısa kırmızı elbise giymek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir