AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kılıç görmek

Kahve falında siyah kılıç görmek

Kahve falında siyah kılıç görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Kahve falında siyah kılıç gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Kahve falında siyah kılıç görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında demir kılıç görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın kılıç görmek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bıçak kılıç görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine delalet eder.

Kahve falında kılıç balığı yakalamak sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına inanılır.

Kahve falında paslı kılıç görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kılıcı eline almak mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir