AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç balığı yakalamak

Kahve falında kılıç balığı yakalamak

Kahve falında kılıç balığı yakalamak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yeni bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Kahve falında kılıç balığı yakalamak ekmeğine haram sürmeyeceğine, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı tuttuğunu görmek kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına delalettir.

Kahve falında kılıç balığı tutmak kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı yemek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yavru balık yakalamak arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, verimin kaçacağına delalet eder.

Kahve falında balığı elle yakalamak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizden büyük balık yakalamak başarılarının her geçen gün artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında balık sürüsü yakalamak iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir