AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah keçi sürüsü görmek

Kahve falında siyah keçi sürüsü görmek

Kahve falında siyah keçi sürüsü görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, işlerin günden güne daha da artacağına, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında siyah keçi sürüsü gördüyseniz:

  • Üzerine eğilinmesi veya onarılması gereken konular ya da tamamlanması gereken işler varsa, hangi tutumu takınırsanız takının odaklanmanız, istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlayabilir.

Kahve falında siyah keçi sürüsü görmek çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü keçi görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında keçi koyun sürüsü görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Kahve falında keçi sürüsü otlatmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında keçi sürüsü almak parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işarettir.

Kahve falında koyun keçi sürüsü görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, huzur dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında keçi ve koyun sürüsü görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz keçi sürüsü görmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir